Els cadets arrasen al campionat de catalunya de pista coberta

Impressionant l'actuació dels nostres atletes cadets que dissabte van participar a Sabadell a la final de Catalunya de pista coberta. 5 medalles de 6 possibles, el resultat de la seva fantastica participació. Repassem un per un com els va anar:

Andrea Trapé: Plata en salt de llargada amb un registre de 5,18 metres, i sisena als 60 metres tanques. Cal dir que amb mala fortuna, ja que la confusió fruit dels nervis a la sortida va fer que perdés un temps preciós, quan era una clara candidata a pujar al podi. També va participar als relleus 4x200, on l'equip format amb altres atletes de l'AAC, van endur-se l'or amb un registre de 1'46, a només 3 decimes del record de Catalunya

Laura Perpinyà: Plata al Salt d'Alçada amb 1,46 metres, i or al triple salt amb 11,06 metres

Aaron Sola: Plata al llançament de pes amb 13,67 metres. Aquesta marca li permet el passi a la final d'Espanya que es celebra aquest cap de setmana a València.
Enhorabona!!

Sort repartida a la prèvia Campionat de Catalunya de Pista Coberta Infantil

Aquest passat dissabte, a Sabadell va disputar-se la prèvia del Campionat de Catalunya Infantil.

En 60 metres llisos, Marina Aragonès, a diferència de la seva companya Anabel Gaete, va aconseguir el passi a la final que se celebrarà properament a la ciutat vallesana. Marina Aragonès un altre cop juntament amb Siham, ha aconseguit el billet per a la final en aquest cas en salt de llargada.

En els 1000 metres llisos Josep Molné i Laia Virgili també s'han classificat per a la final, mentres que Oriol Batet s'ha quedat tot just a les portes. Per últim, en llançament de pes, Rodaina Dahiri no ha aconseguit classificar-se.