Campionat de Catalunya de Proves combinades Cadet

A l'estadi de Serrahima, a Barcelona també hi ha hagut activitat, en aquest cas el Campionat de Catalunya de Proves Combinades Cadet.
Hi ha participat l'atleta Andrea Trapé, que va acabar enduent-se la medalla d'or amb una puntuació total de 3179 punts.
Trapé va aconseguir uns registres de 16,64 als 100 metres tanques; 1,35 metres al salt d'alçada, 9,41 metres al llançament de pes; 5,04 al salt de llargada, 21,76 a la javalina i 1,44 segons als 600 metres llisos.
Enhorabona!

Campionat d'Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques a Malaga

El passat cap de setmana, a Màlaga es va celebrar el campionat d'Espanya Cadet de seleccions autonòmiques. Dos dels nostres atletes, Pau Aragonès i Aaron Sola van participar-hi amb altres competidors de la selecció Catalana.
Pau Aragones va acabar 3r als 100 metres tanques amb un registre de 14,7 segons, mentres que Aaron Sola va acabar 8e al pes amb 14,46 metres
La Selecció Catalana va acabar vencent en el còmput global a la resta de seleccions participants.

TERRITORIALS AIRE LLIURE

TERRITORIAL VALLS

Primera de les tres proves del campionat territorial a l'aire lliure disputat a la capital del Baix Camp. A continuació publicarem els altres resultats dels nostres atletes a les dos proves restants

1000m llisos

Laia Virgili: segona posició
Adriana Joaquinet , segona posició


Alçada

Eribert: 1,54, primera posició
Laura Perpinyà  1,45, segona posició
Marta Van Ginkel, , 1,25 tercera posició

Triple Salt: 

Eribert: ,10,61m  segona posició
Laura Perpinyà: 10,91, primera posició
Marta Van Ginkel: 9,35, tercera posició

Pilota: 

Ruth Flores: 19,92, primera posició

Disculpes

Com a responsable d'actualitzar la pàgina demano disculpes després d'unes setmanes d'inactivitat a la mateixa. Degut a petits problemes informàtics ha estat impossible anar actualitzant la informació sobre el que han fet els nostres fantàstics atletes. Des d'avui anirem pujant tota la informació endarrerida fins a poder-la actualitzar. Igualment emplaçem a pares i atletes a que ens envieu les vostres fotos i resultats a : pauruizauba@hotmail.com , com també al Facebook "Club Atletisme Torredembarra".
Gracies i disculpeu.
Pau Ruiz