Resultats del camp de setmana (I) 23-24/2/2013

Un cap de setmana mes els atletes del CA Torredembarra han tingut competicions a diferents indrets del país: El campionat de Catalunya de pista coberta, el Campionat de Catalunya de proves combinades cadet, relleus i el cross de la Pobla de Mafumet.

-CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PISTA COBERTA JUVENIL (SABADELL)

L'atleta Laura Ramos, amb els colors de l'Agrupació Atlètica Catalana, va participar a la prova de 60 metres tanques, amb un temps de 9'36 que la va dur a la vuitena posició. Cal dir que Ramos ja tenia els deures fets, ja que el proper cap de setmana competirà  al campionat d'Espanya de Pista Coberta a Antequera.

-CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA CADET

Andrea Trapé va participar en aquest campionat que també es va celebrar a Sabadell. Les proves eren les següents:

-RELLEUS 4X200 INFANTIL FEMENÍ

L'equip format per Marina Aragones, Anabel Gaete, Siham, i Laia Virgili no va aconseguir classificar-se per a la final, pero de 32 equips participants van acabar en una meritòria 9ena posició

*Tant aviat com en tinguem disposició, publicarem els resultats del Cros de la Pobla de Mafumet, i més endavant, l'agenda del cap de setmana.