Avui parlem amb: Laura Perpinyà i Aaron Sola

Estrenem una nova secció dins d'aquesta pàgina informativa del club, "Avui parlem amb". De tirada setmanal, aniem parlant amb els diferents membres del Club Atletisme Torredembarra. Avui ho fem parlant amb dos dels mes veterans, la Laura Perpinyà i l'Aaron Sola. Probablement no siguin els més veterans en edat, pero la quantitat de trofeus i competicions estatals que acumulen es digne d'admirar. 

Un cop més dos atletes del Club Atletisme Torredembarra tornaràn a competir amb la samarreta de l'Agrupació Atlètica Catalana. Andrea Trapé, Heribert Marin, Pau Aragonès, Aaron Sola, i Laura Perpinyà, aniràn al Campionat d'Espanya de Clubs Cadet que es disputarà els dies 11 i 12 d'Octubres a Alcobendas, Madrid.

Estem amb l'Aaron i la Laura, amb qui parlarem sobre aquesta final.

L'Aaron Sola, de 14 anys d'edat participarà en una nova competició estatal, en aquest cas en les proves de Llançament de Pes i Relleus 4x300.  "Arribo bé de forces, molt motivat, ja que des del mes de juliol no competeixo, casualment en un altre campionat estatal, en aquest cas la final d'Espanya Individual, i ho afronto amb moltes ganes aquest repte".

La Laura, per la seva banda afirma que "no em trobo en el meu millor moment de forma, és obvi, ja que tot i que hem estat entrenant durant el període estival, el rendiment baixa una mica, sobretot tecnicament parlant, però obviament amb moltes ganes de fer un bon paper"

Tots dos es mostren ambiciosos. A la pregunta "estaras content si", l'Aaron no es talla ni un pel i diu que "estaré content si m'apropo o obviament supero la meva marca, en 13,80 en pes i faig un bon paper en els relleus, una prova inèdita per mi".
La Laura, amb una mica de timidesa "estaré contenta si puc igualar la marca de 1,54 en alçada i a donar-ho tot als relleus".

*L'Andrea Trapé, el Pau Aragonès i l'Heribert Marin participaran als 300 metres tanques i al relleu 4x300 l'Andrea; el Pau 100 metres tanques i el relleu 4x100 mentres que l'Heribert Marin, en el seu primer campionat estatal, participarà a alçada.

Ens anem llegint, i molta sort a aquests cracks!


No hay comentarios: