Gran actuació dels cadets al Campionat de Catalunya de Clubs en pista coberta

El passat 25 de gener va tenir lloc a la pista coberta de Sabadell, el campionat de clubs cadet en aquesta disciplina. Com ja és habitual, els nostres atletes d'aquesta categoria, hi van participar amb l'equip de l'Agrupació Atlètica Catalana, obtenint fantàtstics resultats i on més d'un atleta ha obtingut la mínima per al campionat d'Espanya

Les fèmines Marta Hita i Andrea Trapé, amb dos atletes més, no només van quedar primeres en els relleus 4x200, sino que a més es van anotar el Rècord dels Campionats, amb un temps de 1,47;37.
 A més, l'Andrea, la Marta, juntament amb la Laia Virgili, la Laura Perpinyà i la Marta Van Ginkel van quedar Campiones de Catalunya de Clubs defensant el CA Torredembarra i l'A.A Catalunya. Felicitats!!

Els masculins, l'equip format per Aaron Solà, Heribert Marín i Ayoub El Hajjioui van obtenir la 6ena posició en la taula de clubs.

Anem a veure amb més profunditat com els va anar a tots ells,

Laia Virgili, als 600 metres llisos va anotar-se marca personal al recórrer aquesta distància en 1 minut 46 segons i 48 centèssimes
Marta Van Ginkel va fer 7,34 al pes
Laura Perpinyà va obtenir la mínima per al campionat d'Espanya en arribar al 1,53m al salt d'alçada
Andrea Trapé va fer els 60 metres tanques en 9,21 aquest registre li suposa obtenir la millor marca personal fins ara i la mínima per al Campionat d'Espanya
Marta Hita, va fer un 43,16 segons als 300 metres
Aaron Sola, 41'91 als 300 metres
Heribert Marín, va saltar 1,35 a l'alçada
i Ayoub El Hajjioui, amb 2 minuts 45 segons va obtenir la mínima per al Campionat d'Espanya i la marca personal, lògicament en els 1000 metres llisos