Bones sensacions al Campionat d'Espanya de Clubs

El passat dissabte dia 6, els nostres atletes Laura Ramos i Pau Aragonès van anar a Castelló a, ni mes ni menys, participar al Campionat d'Espanya de Clubs, defensant els colors de l'Agrupació Atletica Catalana, del qual el nostre club, el CA Torredembarra n'es membre i molts dels nostres atletes en formen part. Les conclusions d'aquest campionat son molt positives, la Laura va quedar 4rta als 100 metres tanques i 5ena als relleus, quedant l'equip a les portes del podi, en una quarta posició que deixa bon gust de boca;
Pel que fa al Pau, a les tanques va acabar en primera posició d'una de les dues sèries en que constava la prova, una fantàstica tercera posició als relleus i una cinquena posició global.
Bones sensacions doncs, pels dos atletes que seguiran treballant com fins ara intensament per poder participar en molts mes campionats.
Ben aviat publicarem quines van ser les seves sensacions en aquest campionat.
Evidentment sempre es vol més i pot fer una mica de "ràbia" quedar-te a les portes d'un podi, pero, fent balanç, cal valorar molt positivament que pocs atletes poden dir que han competit a un Campionat d'Espanya, on probablement en 5-10 anys veurem molts d'aquets nois i noies que van anar a Castelló a uns europeus o a uns Jocs Olímpics.
Nosaltres de moment, "a lo nostre" treballant poc a poc i fent bé la feina
Enhorabona cracks!

No hay comentarios: