Soufiane Khadraui, 3ra posició als 1500 metres de la final del campionat d'Espanya

Aquest cap de setmana, a banda del disc, a Alcorcón es celebrava la final del campionat d'Espanya a l'aire lliure on, un dels nostres atletes, Soufiane Khadraui, defensant els colors de l'agrupació atletica catalana, juntament amb un dels també nostres entrenadors Jesus Velasco. Khadraui, de 18 anys va finalitzar la cursa en una fantàstica tercera posició amb un temps de 4 minuts i 3 segons, lluitant en tot moment per el primer lloc, que finalment se li va resistir.
Malgrat tot, Khadraui posa punt final a un any magnific i amb la voluntat doncs, de seguir lluitant per aconseguir el primer lloc dels campioants. Recalcar i agrair també, la tasca de Jesus Velasco, també al capdavant de l'agrupació. A banda de la competició i malgrat les inclemències del temps, els atletes catalans també van tenir temps per fer turisme per la capital espanyola.