Campionat de Catalunya de cross i agenda del cap de setmana (1-2-3/2/2013)

El passat cap de setmana també es va celebrar, en aquest cas a Mataró, el campionat de Catalunya de Cross, on van hi van participar molt meritòriament atletes del nostre club. A més, us adjuntem l'agenda d'aquest cap de setmana, el primer de febrer.

En categoria cadet femení, Andrea Trapé va acabar en 40ena posició de 116 atletes, i Adriana Joaquinet, en 43ena posició.
En categoria Infantil Masculí, Josep Molné va acabar el 32 de 196 participants, i en femení, Laia Virgili, 45ena de 250 corredores. Enhorabona també a ells dos!

Per altra banda, aquest dissabte té lloc un control  de pista a Cambrils, i diumenge doble cita, campionat d'Espanya de pista coberta de clubs cadet a Saragossa, els  i també els més petits tenen una nova cita, en aquest cas el Cros del col·legi Cèsar August.