Cap de setmana de pista coberta

Aquest cap de setmana es repren la competició en dos escenaris: Camp Clar i Sabadell seràn seu d'un nou control de pista coberta. A les instal·lacions de pista coberta del Vallès hi participaran alguns atletes del club corresponents a les categories Cadet i Juvenil, amb la samarreta de l'AAC, mentres que a la pista tarragonina hi participaran la resta dels atletes en un control.

Després de l'aturada nadalenca, tornen les competicions, i com no podia ser d'una altra manera, els nostres atletes hi participaràn. D'una banda, dissabte a les instal·lacions de pista coberta de Sabadell (ara per ara l'única pista indoor de Catalunya) hi participaran els següents atletes de les categories Cadet i Juvenil en un control rutinari, on buscaran recuperar sensacions després de les vacances (si bé han seguit els entrenaments) i si es possible, millorar marca:

Aaron Sola: Pes
Andrea Trapé: 60m.ll, 60m.tq, 300m.ll
Marta Van Ginkel: 60.m.t
Pau Aragonès: 60m.ll, 60m.t
Laura Ramos: 60 m.t
Laura Perpinyà (Laurita) Triple Salt

Pel que fa als altres atletes, que així hagin estat notificats pels entrenadors, participaran a un altre control però més a prop. A la pista outdoor de Camp Clar, si bé mantenint les distàncies de pista coberta (200m la volta).

Molta sort!!!!

No hay comentarios: